söndag 15 augusti 2010

Afrodite och skulden

Författare: Ritta Jacobsson.
uHc, 2010, Deckare.

Ditte är medtagen efter allt elände hon dragits in i, i de andra böckerna. Det är sommar och både hennes kille Alexander och bästa kompis Jo åker iväg på semester med sina familjer. Dittes familj får chansen att låna en lyxvilla med pool ute i skärgården i flera veckor, och sommaren ser trots allt ut att bli riktigt avkopplande, precis vad hon behövde. Men icke.

Givetvis händer allt möjligt skumt därute i havsbandet. Hennes granne Robin, som hon mot sin vilja blir ganska förtjust i, har det allt annat än lugnt i sitt liv - hans mamma misshandlas av sin f.d. karl, en skräckinjagande mc-knutte, och han själv blir slagen och förföljd av ett gäng svartklädda moppeligister, som bara vill bli av med honom och hans avskydda "familj" från det fina villaområdet. Till råga på allt verkar mc-knutten ha en massa skumraskaffärer för sig, som Ditte kommer på spåren. Kan det sluta med allt annat än katastrof? Detta är den femte deckaren om Ditte och hennes dalmatiner Voff...

/Tuija

1 kommentar:

Unknown sa...

Boken är jättebra!Jag gillar alla
Afrodite böckerna.Spännande innehåll och sträckläsning tills boken är slut.Jag längtar tills nästa bok om Afrodite kommer!